Saturday, March 20, 2010

mama papa

Kisah benar, berlaku lebih kurang 2 tahun lepas. firstly aku cerita pasal aku dan family aku. aku ni anak tunggal dlm family yg hidup mewah.papa owns satu syarikat besar.mama pulak housewife je kat rumah uruskan rumah tangga. masa tu aku dah bertunang dgn amy laki yg aku jumpa masa study kat uk. keluarga amy pon kaya gak mcm keluarga aku.sepanjang kitorang kenal kitorang tak pernah buat seks tapi raba-meraba tu biasalah……….pantang ada chance mesti jalan. amy selalu lepak kat rumah aku masa weekend.mama ngan papa pon tak kesah. kalau dia orang takde kat rumah lagilah best.family aku tak pakai maid pasal mama suka buat kerja sendiri. tapi kita orang taklah sampai ke katil.kat rumah aku selalu pakai singlet ketat tanpa bra so puting aku selalu terjojol.

amy suka sentuh lembut puting aku dgn hujung jari dia. tetek aku memang sensitif dan selalu aku stim bila dia buat camtu lagi2 bila dia french kiss aku. dia selalu seluk tgn dia dlm baju aku tapi tak pernah tengok tetek aku barely.aku tak bagi dan dia pon tak mintak. tetek aku ni memang agak besar. itulah body part aku yg betul2 aku jaga sejak sekolah lagi.mama pon selalu kasi petua kat aku.mama pon still hot walaupun dah berusia…………..satu hari aku ngan amy lepak kat living room dengan mama dan papa. Kita orang borak2 kosong sampailah masuk hal rumahtangga. amy cakap dia nak kawin ngan aku dlm masa terdekat.papa ngan mama pon bagilah nasihat kat kita orang.kita orang pon tanyalah diorang mcmana rumahtangga diaorang boleh kekal bahagia walau dah lebih 20 thn kawin.org lain pon kekal gak tapi takdelah mesra mcm 2-3 thn baru kawin.kalau mama ngan papa, tiap2 hari mcm org baru kawin.gurau sana, cuit sini. masa dia orang bagi nasihat tu, termasuk cerita atas katil.mama cakap itulah yang paling penting.suami kena dilayan betol2 ikut kehendak dia. aku pon bagitau mama aku takut tak pandai fulfill kehendak amy mcm mama.tiba2 mama ngan papa berpandangan dan senyum. papa cakap, nak mama ngan papa tunjuk? aku dgn amy agak terkejut tapi…. amy kata apa salahnya. aku pon tak kisah kalau semua ok……… tapi mama ngan papa bagi syarat kita orang pon buat jugak.

mula2 aku hesitate tapi mama suruh aku amik langkah berjaga2 supaya tak pregnant. lagipon aku ngan amy dah nak kawin.kita orang set satu tarikh lepas tu book bilik hotel yg ada dua katil.kalau kat rumah, katil tak cukup besar.

hari yg ditunggu dah tiba. aku dgn mama pakai bath rob je. mula2 aku nervous tapi mama suruh relaks.lepas aku keluar dr bilik mandi, mama pulak masuk. aku tgk amy ngan papa rancak berborak so aku tak kacau. aku duduk atas katil tunggu mama keluar.bila mama dah keluar, mama terus berjalan ke papa dan tarik papa ke katil sebelah aku.amy pun duduk sebelah aku. papa cakap, watch the experts do it.
papa cium tengkuk mama dari belakang. sambil tu tangan papa tanggalkan bath robe mama. terserlahlah body mama yg masih slim macam anak dara. tangan papa terus gentel puting tetek mama yg still tegang. mama pusing mengadap papa pastu diorang start french kiss.tangan papa ramas2 punggung mama yg masih pejal.

papa baringkan mama dan terus cium mama turun ke leher sampai dada mama. papa gentel, ramas, hisap tetek mama sampai mama mendesah. tgn mama menarik2 rambut papa thn sedap. lepas tu papa turun ke girl thingy mama. papa kangkangkan kaki mama dan jilap girl thingy mama. punggung mama terangkat2 kesedapan. erangan mama mula kedengaran...aarrgghh..sedap bang..lagi bang..uumphh..mmm.. aku pun naik stim tgk diorang. tiba2 mama mcm kekejangan. mama klimaks. masa tu papa lurutkan seluar dalamnya. aku terkejut tgk batang papa aku. besar, panjang dan tegak mencanak. mama terus kulum, jilat batang papa mcm budak makan ais krim sampai air mani papa terpancut.mama jilat sampai bersih.

tiba2 amy jilat leher aku. sambil tgn dia bergerak ke pangkal peha aku. aku mengeliat kegelian. dia cakap kita tak nak start ke?aku tengok batang dia dlm seluar dalam mcm meronta2 nak keluar. aku pandang balik mama ngan papa.diaorang tgh buat 69. amy tarik tali bathrob aku dan selak bahagian dada. dia terpegun bila tgk tetek aku. mcm selalu, dia sentuh lembut puting aku dgn hujng jari dia. aku pejam mata thn sedap.nafas aku makin turun naik.tangan dia tekan2 tetek aku, nak tgk keanjalan tetek aku. tiba2 tangan dia terus ramas2 tetek aku dgn kuat. aku menjerit kecil, terkejut bercampur sedap.sambil tu dia french kiss aku. tgn dia terus jln.lidah dia menjalar turun ke leher pastu ke dada. aku tanggalkan bathrob aku dan terus baring.

amy masih main dgn tetek aku. dia jilat, hisap dan gentel tetek aku sampai aku merengek kesedapan. lagi2 bila gigi dia bergeser lembut dengan puting aku.mmg nikmat. tgn kiri dia berjalan ke girl thingy aku.dia gentel kelentit aku dlm masa yg sama hisap tetek aku.punggung aku terangkat, badan aku mengeliat menahan kenikmatan yang amat. dia teruskan sampai aku klimaks. dah puas dgn tetek aku, dia turun ke girl thingy aku. jarinya digerakkan ikut alur girl thingy aku. lepas tu dia terus jilat, hisap dan gigit lembut kelentit aku. lagi sedap dia jilat daripada masa dia gentel pakai tangan. kadang2 dia jolok sikit lidah dia dlm faraj aku.mmg sedap.aku klimaks lagi.aku sempat menoleh kat katil sebelah.papa tgh dayung atas mama..chap..chup..chap..chup.. bunyi girl thingy mama yg berair didayung papa. suara erangan mama dan papa berpadu bagai satu irama yg merdu.

Amy pun tanggalkan seluar dalam dia. aku terpegun tgk batang dia.tegak mencanak. pjg lebih kurang macam papa punya tp amy punya besar sikit.dia suakan ke muka aku mintak dikulum. aku ikut.tak muat masuk semua kat dlm mulut aku.yg lebihnya aku lancap pakai tgn. aku hisap sampai air mani dia keluar, tgn dia menggentel tetek aku. aku telan air mani dia...sedap..lepas air mani dia keluar batang dia jadi lembik.dia mintak aku lancap balik sampai tegak. lepastu aku baring dan dia kangkangkan kaki aku. dia jilat sekali girl thingy aku lepastu terus suakan batang dia kat lubang faraj. dia pandang aku.

aku angguk kepala. dia terus jolok dlm faraj aku..ahh..sakit rasanya..aku mintak dia berhenti..dia terus kiss aku sambil menolak batang dia ke dlm..aku mengerang kesakitan dlm kesedapan..dara aku dah pecah..bila amy make sure aku dah ok, dia mula dayung. nikmatnya..tak terkata..heaven!!dayungan dia makin laju dan aku makin mendesah..uh..uh..aarrghh..mmhh..sedap amy...bila dia nak terpancut dia stop kejap..bila dah stabil baru dia teruskan..aku tak tau dah berapa kali aku klimaks masa tu. bila dah puas,kita orang tukar posisi..aku duduk atas dia… aku henjutkan badan aku membuatkan tetek aku bergegar.
amy pon ramas2 tetek aku sepanjang aku menjalankan tugas.lepas tu amy kata dia dah nak terpancut..terus aku keluarkan batang dia dan dia pancut dlm mulut aku.aku tak tertelan semuanya..banyak sangat. bila masing2 dah puas, kita orang terbongkang atas katil.aku pandang mama dgn papa still buat lagi, doggy style..aku kagum tgk dia org thn lagi.ntah macamana

.
bila aku terjaga,aku tgk mama tgh duduk bogel atas katil sambil menggulum konek amy..mama jeling kat aku sambil senyum..aku tergamam..sempat juga lemparkan senyuman…dan mama sempat berkata padaku..” Min boleh mama rasa btg muda nie..mama teringin sangat Min…aku menganggukkan kepala ku tanda setuju…”aku tgk mama dgn rakus menggulum btg muda milik Amy bakal menantunya……pada masa itu amy asyik leka menjilat girl thingy mama...mama menggerang kenikmatan…aku terus memerhati gelagat mama dan amy…aku mula honey melihat mereka..amy..dgn rakus menjilat kelintit mama…mama menggerang kenikmatan……arrgghhhh..sedapnyaaa amy..iisshhhh …sedapppppppnnyyyaaa…syggggggggg…mama merengekkkk berahi….mama menekan2 kepala amy supaya terus menjilat dan menyedut girl thingy mama…..iisssshhhhh…aarrggggggghhhhh….I’m cumming syggggggg…..plssss….f**k me now…deaaaaarrrrrr…..mama meminta bakal menantu nya menujah girl thingynya…amy bangun dan memandang ku sambil melemparkan senyumann..aku balas senyuman sambil aku menggosok2 girl thingyku yg dah mula berair..mama membuka kangkangnya sambil merenggek manja…….plsssss..sygggggg….I wanna now…………..

Amy….menghalakan koneknya kebibir faraj mama…sambil menggosok2 biji kelintet mama..mama tak tahan akan perlakuan amy ..mama meminta amy memasukkan zakarnya ke girl thingy mama…plssss sygggg..I tak tahannn……. nie sygg….amy perlahan2 menekan konek besar dan panjangnyaa ke girl thingy mama…iisssshhhh perlahan sygggg...konek amy besar dari papa…. Slow2 sygggg…isshhhhhh…….padatnyaaaa…….aku melihat mama dan amy…..aku bertambah honey..girl thingy ku berair dan menggemut2 minta di tujah…aku terus menggentel kelintet ku…..hingga aku climaxs……mama pandang kat aku dan melambai supaya aku dtg kat dia…..Mins mari syg…biar mama tlg….aku pandang kat amy…dia senyum..sambil membajak lubang nikmat mama ….aku hampiri mama….mari syg…biar mama jilat girl thingy Min…aku terus menggangkang atas muka mama menyua pantat ku utk mama jilat….mama terus menjilat kelintet ku..aku mendesah kenikmatan…isshhhh mama sedapnyaaaa…..aku tgk berbuih2 girl thingy mama…di kerjakan amy…mama menggerang iissssshhhh sedapppppppnyaaaaa..lagi ..syggg f**k me harder..i’m cuming….sambil mama menjilat girl thingy ku…..mama betul2 kenikmatan

Clap..clupp…bunyi nikmat konek amy ngan girl thingy mama bergeser…mama meraung2 kenikmatan…iisshhh sedapnyaa syggg….sambil mama menggorek2 lubang girl thingy ku…aku tambah nikmat…arghhhhh..aku ngan mama mengerang sama…..dan akhirnya aku climax di tgn mama….mama lepas tu climax utk ke 5 kali ….dan akhirnya..amy mendayung dgn laju…ishhh.. mama…syggg….sedapnya lubang girl thingy niee…amy dah tak tahan nie..syggg….iisshhhh….dlm ker luar.. nie sygg..I dah nak klimak nie…dlm syg…sambut mama…dan akhirnya..amy memancut air maninya kedlm lubuk nikmat mama…mama menggemut2 konek amy…

sedapppnyaaa..sygggg…amy mencabut koneknya dari lubuk nikmat mama dan menyuakan ke mulut mama…mama terus menyambut dgn menggulum dgn rakus…mama menarik aku utk sama2…menggulum konek amy…habis semua air mani amy ngan mama aku sedut……..aku berkucupan ngan mama menjilat saki baki air mani amy…
tak lama lepas tu papapun keluar dari bathroom dah berjalan kat kita orang papa duduk sebelah aku.papa usap rambut aku sambil cakap, dah besar anak papa ni. dia cium dahi aku sambil tgn kanan dia pegang pipi aku.tiba2 tgn dia berjalan turun ke tetek aku..aku pandang mama tapi mama senyum je. papa terus ramas2 tetek aku sambil menghisap yg sebelah lagi aku yg tgh horney tadi…terasa kesedapan membiarkan je papa buat camtu…..mama pon tak kisah...kerana mama baru jer habis bertarung dgn amy…sebelum papa keluar tandas..lepas tu amy masuk..bilik air..utk membersihkan badan selepas menyetubuhi mama… aku ingat papa nak main tetek je tapi bila dia hisap lagi sebelah, tgn dia turun ke girl thingy aku.dia gentel sampai aku jadi tak keruan.papa buat lagi sedap daripada amy .

lepas tu papa melutut depan aku dan kangkangkan kaki aku. dia mula jilat kelentit aku.aku tak tau apa bezanya dari amy...tapi papa buat lagi sedap. aku tak thn sgt.rasanya nak sesuatu dijolok dlm faraj aku.aku merenggek manja…sambil menekan2 kepala papa supaya terus menjilat kelintitku....… aku ingat papa nak jolok konek dia..tapi jari dia di jolok2 dlm lubang faraj aku.satu2 jari dia masukkan sampai dah masuk 3 jari.dia sorong tarik jari dia.punggung aku turun naik thn sedap.papa berhenti bila aku klimaks.aku terus meraba konek papa..aku usap2 konek papa…aku nampak papa mendenggus kesedapan dan papa terus bawa konek papa ke mulut ku..aku terus menggulum konek papa yg besar dan panjang..kami melakukan style 69..

papa jilat kelentit ku dgn rakus..aku menggulum konek papa penuh bernafsu… aku tanya papa ..papa boleh masuk tak ..plssss..aku merenggek manja…papa kesian melihat aku terkapar sendirian..aku lihat papa memandang mama..mama senyum dan menganggukkan kepalanya tanda setuju papa menikmati lubuk nikmatku...lalu dlm keadaan doggie style papa menyuakan konek papa ke faraj ku..aku semakin tak tahan bila papa menggusap bibir farajku dgn koneknya...papa plsss....masukkan cepattt...min tak tahan nie...plssssss papa aku meminta papa memasukkan koneknya dgn segera..
aku menanti penuh debaran....papa senyum memandangku..aku balas senyuman dgn penuh keghairahan…

papa menekan konek nya kedlm lubuk nikmatku…aaarrgghhhhh..papaaaa…sedapppppnyaaa…aku merintih kenikmatan…minnnn…ketatnyaaaaaaaa….papa memuji cipapku…mama hanya senyum memandang kami…iissshhhh sedappppppnyaaa papa….papa melajukan hayunan dan tujahan ke girl thingy…aku hamper klimaxs….issshhhhh papa…lagi papa..Min nak sampaiiii..iissshhhh sedapnya kote papa…..aku mengemut2 kote papa…..aku kejang….dan klimaxs….aargghhhhhh papa sedappppppnyaaa….papa mencabut koneknya dari girl thingy ku…
aku baring menelentang..dan mengangkang semual mempamirkan lubuk nikmatku yg tembam pada papa...papa merapatiku dan membenamkan konek besarnya ke pusyy ku…arrghhh papa sedapnya..syggg…Min sedapnya girl thingy min…papa terus menujah kote nya dlm lubuk nikmat ku…..papa makin laju…..Minsss sedapnyaaaaaaa…..papa nak sampai nieee..

papa memeluk ku..sambil terus menujah girl thingy ku…papa bisik kat aku…Minsss dlm ke luar …aku yg tgh kenikmatan dan hamper sampai kemuncak…terus memberitahu papa……Mins nak klimaks niiii…pancut dlm…sygggggg….ishhhh laju lagi… sygggg…aku tidak lagi memanggil nama papa…..kerana aku dah di buai kenikmatan…..Minss..papa nak keluar niee sygggg…Min pun papa…kita sama2 papa..akhirnya..papa memancutkan air maninya kedlm rahimku….aku menggemut2 kote papa…..aku puas dan papa memujiku….sedap cipap min….aku membalas…konek papa lagi sedap….aku berkucupan ngan papa dan papa mencium dahiku..tanda terima kasih…aku membalas ngan menggulum kote papa..habis semua lender dan air mani papa dan aku …aku jilat…mama tersenyum memandang aku ngan papa….

esok paginya aku tebangun bila aku rasa ada org hisap tetek aku...amy.. senyom bila tgk aku bangun.dia cakap, they're big and beautiful.aku senyum je..aku tgk semua dah bangun, tinggal aku je.aku pon terus pegi mandi. bila aku keluar, aku tgk brakfast ada atas troli. ada nasi goreng, toast bread, kopi..tapi aku tgk masing2 naked. amy dekat kat aku suruh aku tanggalkan bathrob.breakfast naked. aku pon ikut je..masa breakfast kitorang borak pasal mlm tadi. tiba2 amy panggil aku. bila aku toleh, dia alih tgn aku dan sapu jem strawbery kat tetek aku..lepas tu dia jilat.aku cubit dia.aku cakap tak malu ke depan mama ngan papa.mama ngan papa gelak aja..da iorang cakap, dia orang pon pernah jugak bukan setakat kat tetek,cakap je, girl thingy, punggung, batang papa pon pernah. Dah tu bukan setakat jem, honey, peanut butter, ais krim, semua pernah.

lepas2 tu kitong jalankan kehidupan cam biasa.lebih kurang lepas 6 bln, aku ngan amy kawin.luckily aku tak pregnant masa projek besar masa tu..and we live happily untill now….dan aku bile gian konek papa….aku minta papa menyemai benihnya kedlm lubuk nikmat ku…..amy ngan mama pun sama…aku puas sekali….akhirnya aku ngan mama di sahkan mengandung…anak saper aku pun tak tahu…benih amy ngan papa bersatu dlm rahim ku ngan mama…

No comments:

Post a Comment